A ROYAL ZÁLOGHÁZAK KAMATFELTÉTELEI


A Royal Záloghitel Zrt. Folyamatosan figyeli a piacon mûködõ egyéb zálogházak kamatfeltételeit és díjazását, és ebbõlkifolyólag folyamatosan arra törekszik hogy a piacon a többi zálogházhoz képest jóval átláthatóbb egyszerûbb és kiszámíthatóbb valamit igen méltányos kamatrendszert alakítson ki és tartson használatban. Az esetleges kamat illetve kezelési költség változások soha nem érinthetik a már folyamatban lévõ hiteleket. Az esetleges változtatás a jóváhagyás és kihirdetés útáni napon elzálogosító azaz hiteltfelvevõ ügyfeleket érinti.

A Royal Záloghitel Zrt. Zálogházaiban az ügyfelek értékei a futamidõ és a türelmiidõ teljes idõtartamán keresztül egészen a kiváltás idõpontjáig kiemelt és biztonságos helyen kerülnek tárolásra ezért ügyfeleink teljes nyugalommal gondolhatnak értékeik biztonságára és megõrzésére. Amennyiben csak egyszerûen egy pár hétre egy igazán biztonságos helyen szeretné tudni ékszereit, forduljon hozzánk bizalommal, és mi minimális kamatok mellett felelõséggel fogunk vigyázni értékeire.

A Royal Zálogházak elsõsorban aranyékszert illetve arany és ezüsttárgyat valamint drágaköveket és értékesebb órákat fogad el fedezetnek de újpesti fiókunkban esetlegesen mûszaki cikket is elfogadunk fedezetként.

ÁSZF

Futamidõk - Konstrukciók - Kondíciók szabályzata

Kamatfeltételek

A megújult kamat feltételekrõl minden fiókban a kifüggesztett kondíciós lista ad bõvebb tájékoztatást!


A megõrzésre hozott ékszerekrõl személyesen kell érdeklõdni.

Szeretettel várjuk amennyiben gyors és biztonságos hitelre van szüksége!