Cégbemutató

Az Royal Záloghitel Zrt. az Uránia Záloghitel Zrt.-bõl vált ki, és a már jól ismert szakmai tapasztalat és szakmai gyakorlat mellé, új külsõt és új feltételeket alakított ki. Ez a Zálogház nem csupán egy a zálogházak között, hiszen egy hatékony, szilárd alapokon álló családi vállalkozás, amely az elsõk között alakult Részvénytársasággá, és azóta is önálló formában mûködõ zálogház, a kiválás, és a név megváltoztatás a megújulás eszköze, hogy Ön minél elégedettebb legyen szolgáltatásainkkal.


Zálogházakkal a történelemben már évezredekkel ezelõtt is találkoztunk, még a Bibliában, Mózes könyvében is olvashatunk a tevékenységrõl. Napjainkban természetesen szigorú szabályozott keretek között, de a szolgáltatások sokkal szélesebb skálájával várjuk ügyfeleinket. A záloghitelezés a maga nevében egyedülálló hiánypótló tevékenység, hiszen azt a célt is szolgálja, hogy esetlegesen olyan ügyfeleknek nyújtson hitelt az értéktárgyak ellenében, akiktõl a bankok és egyéb hitelintézetek megvonták a lehetõséget. A kölcsön és a kamatok megfizetésével mind az ékszerek illetve egyéb értéktárgyak visszakerülnek a hiteltfelvevõhöz és a tranzakció lezárul. Természetesen a késõbbiekben a hiteltfelvevõ ügyfél újra felhasználhatja értékeit egy újabb hitelfelvétel zálogtárgyaként.


A Royal Záloghitel Zrt. legfõbb célja, hogy a zálogházai színvonalas kiszolgálása révén ügyfelei minél elégedettebbek legyenek. A cég elismert szakember gárdával, egyedi hosszú nyitva tartással, meglehetõsen különleges és hatékony biztonsági rendszerrel és nem utolsó sorban a közvetlen udvarias légkör kialakításával is ügyfelei érdekeit próbálja megfelelõen képviselni. Mindezeken felül talán a legfontosabb az a tény, hogy a Royal Záloghitel Zrt. a zálogházak piacán mindig az aktuális világpiaci aranyárhoz képest a lehetõ legmagasabb hitelt nyújta hitelfelvevõinek. A Royal Záloghitel Zrt. mûködése során soha nem emelt sem kamatot sem kezelési költséget sõt, hogy ügyfelei még elégedettebbek legyenek nem régiben a teljes kamat rendszert átalakította és csökkentett mind a kezelési költségen mind a kamatokon. Az új kamatrendszer még átláthatóbb és teljesen napra kiszámítható.


A Royal Záloghitel Zrt. törzsügyfelei már régóta visszajárnak zálogházainkba ha éppen gyors és megbízható hitelre van szükségük. A Royal Záloghitel Zrt. minden ügyfele a legnagyobb biztonságban tudhatja ékszerit és értékeit a hitel visszafizetéséig azaz a kiváltásig. A különlegesen biztonságos környezetbe törzsügyfeleink nem csak hitelfelvételkor hozzák el értékeiket hanem utazásaik során roppantul alacsony díjazás mellett értékeiket megõrzését is vállaljuk. Törzsügyfeleink tudják, hogy értékeik biztos helyen vannak és zálogházaink számára a legfontosabb, hogy õk elégedettek legyenek. Munkánk érdekében nem sokára beindítunk egy kedvezményes törzskártya akciót - ami külön kedvezményre jogosítja majd a visszajáró ügyfeleinket. Várjuk Önöket is, akik még nem ismernek minket!